זיהום השתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/05/2002 | 12:24 | מאת: אלמוני

מזה כיומים יש לי הפרשות מן האיבר שהם בצבע צהוב וגם שאני עושה צרכים שורף לי מאוד וגם לאחר השתן שורף לי מאוד רציתי לדעת את דעתך בנושא כמה שיותר מהר דחוף מאוד תודה מראש.

01/05/2002 | 16:09 | מאת: dr.

you have to go now to a dr. u have a virus and its a dangerus one go to ur family dr. or to skin dr. good luck

01/05/2002 | 16:22 | מאת: אלמוני

אלמוני כתב/ה: > > מזה כיומים יש לי הפרשות מן האיבר שהם בצבע צהוב וגם שאני עושה > צרכים שורף לי מאוד וגם לאחר השתן שורף לי מאוד רציתי לדעת את > דעתך בנושא כמה שיותר מהר דחוף מאוד תודה מראש.

שלום אלמוני, תלונותיך נשמעות לי כמו מחלת מין (אולי זיבה- GONORRHEA או מחלה אחרת). כדאי לגשת לרופא כדי לקבל טיפול (שהוא בדרך כלל פשוט וחד פעמי). הרבה בריאות אפי

03/05/2002 | 09:31 | מאת: אלמוני

אפי תודה רבה על עזרתך רציתי לשאול אותך אם זה מסוכן?

מנהל פורום מחלות זיהומיות