חיידק טורף סטפלוקוקוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/04/2002 | 23:23 | מאת: אבו שרון

שלום, אני בן 58 לפני כשנה הותקפתי ע"י סטפלוקוקוס באזור הברך. אושפזתי למעלה מחודש ועברתי 3 ניתוחים בברך. טופלתי באורבניל 6 גר' ( לא טעות - שישה גרם ) 17 יום ןאח"כ 12 גר' ליום.ץ שאלתי האם מחלה זו יכלה להשפיע על תיפקודי המיני ( חוסר זיקפה וחוסר שפיכה) בלי קשר למחלות אחרות מהם אני סובל.

שלום אבו שרון, אינני מכיר קשר ישיר וספציפי בין זיהום בסטאפילוקוקוס (שדרך אגב, הוא איננו נקרא ה"חיידק הטורף". שם זה נבחר ע"י מספר עיתונאים עבור "בן דודו" הקרוי סטרפטוקוקוס מקבוצה A) לבין חוסר בתיפקוד מיני. יחד עם זאת, כל זיהום חמור וממושך המחייב טיפול אנטיביוטי כל כך אינטנסיבי כמו שאתה קיבלת- יכול לפגוע במערכות גוף רבות, כולל בתפקוד המיני. היות ולפי דברך אתה סובל ממחלות אחרות (אם אחת מהן היא סכרת- סביר יותר כי היא שורש בעית תפקודך המיני)- אני ממליץ לך לפנות למומחה בתחום התפקוד המיני, ומקווה כי בעזרתו בעייתך תיפטר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות