עקיצת קרצייה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/10/2015 | 18:25 | מאת: מרים

אם אני יודעת בוודאות שקרצייה עקצה אותי (לאחר שהרגשתי עקיצה ליד הברך, מצאתי אותה משוטטת על הרגל שלי ואכן הופיע סימן של עקיצה במקום וגירוד) האם ללכת להיבדק מידית לטיפוס הבהרות?

שלום מרים, רוב הקרציות בישראל א י נ ן מכילות בתוכן את החיידק שגורם לטיפוס הבהרות. בלי קשר לכך, לפני הופעת תסמינים של המחלה אינני מכיר בדיקה מקובלת וזמינה שעשויה לזהות שנדבקת בחיידק זה. הרבה בריאות אפי

11/10/2015 | 18:47 | מאת: מרים

חולת לוקמיה ברמיסיה אחרי השתלת מח עצם אלוגנאית, כל אפשרות כזו מקפיצה אותי, מן הסתם. אם וכאשר, מתי פחות או יותר צפויים תסמינים כאלה להופיע?

11/10/2015 | 18:47 | מאת: מרים

חולת לוקמיה ברמיסיה אחרי השתלת מח עצם אלוגנאית, כל אפשרות כזו מקפיצה אותי, מן הסתם. אם וכאשר, מתי פחות או יותר צפויים תסמינים כאלה להופיע?

מנהל פורום מחלות זיהומיות