אכליזיה של הושט לאחר טיול בדרום אמריקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/10/2015 | 09:43 | מאת: עודד

שלום, לפני כ10 שנים טיילתי באיזור הנ"ל תקופה ארוכה באיזורים די נידחים. כשנה לאחר הטיול התפתחה אצלי אכילזיה של הושט, מה שהוביל לניתוח שביצעו בי לפני כשנתיים. כיום, מעוניין להמשיך בבדיקת הנושא. הבנתי שלעיתים עקיצת זבוב הצ'ה צ'ה עשויה להוביל לתופעות האלה ולעוד תופעות אחרות. האם יש רופא מסוים למחלות זיהומיות שאיתו אפשר להתייעץ? במידה וכן, האם הוא עובד עם כללית מושלם ?. אשמח לתשובה,,, תודה..

שלום עודד, נסה את פרופסור אלי שוורץ מבית החולים 'שיבא'. יש לו גם פורום- http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2468-13789,00.html הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות