וירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/10/2015 | 22:56 | מאת: רחלי

פרופסור הלפרין הנכבד ערב טוב ברצוני לשאול שאלה לפני שנתיים הייתה לי יבלת קטנה בכף היד שרופאת העור שרפה ועכשיו שוב חזרה לי יבלת מאוד קטנה בצבע גוף אולי 3ממ הבנתי שיבולת באות ממשפחת הפפילומה האם זה לא אותו נגיף הפפילומה הידוע לשימצה שגורם לסרטן צוואר הרחם יש לי תינוקת שאני מחתלת אותה. דבר שדי מפחיד אותי אם זה לא מדבק ומעביר את הווירוס הנל המסוכן

שלום רחלי, כדי להתחיל לנסות לברר האם היבלת שבידך נגרמה ע"י נגיף ה'פאפילומה' את צריכה להיבדק ע"י רופא/ת עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות