וירוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/09/2015 | 10:41 | מאת: עדי

שלום. אני בשבוע 17 להריון. החלו לי כאבי בטן עוויתיים, שלשולים ומעט בחילות. איך ניתן לדעת אם זה וירוס מסוכן כמו סלמונלה, טוקסופלזמה או ליסטריה. או שמא הרעלת מזון לא מסוכנת? לפני שבוע שבועיים אכלתי ביצה קשה שהיתה עם תוקף אך בעלת ריח טיפה מוזר ואתמול אכלתי אוכל מבושל שעמד מחוץ לקירור מספר שעות בערך 6 אך חממתי אותו לאחר מכן עד שהעלה אדים. חוששת מאד.

שלום עדי, כדי לנסות לברר את הגורם לשלשולים שלך, את יכולה לשלוח דוגמת 'צואה לתרבית'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות