איידס- הדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/08/2015 | 13:25 | מאת: אלן

היום היה לי קילוף קטן ואדום עם מעט דם ליד הציפורן, לחצתי יד למישהו שהיו לו שריטות ופצע פתוח (ללא דימום מסיבי אבל כן פתוח), במידה והיה מגע בין הקילוף שלי לפצע שלו יש חשש להדבקה באיידס במידה והוא נשא? בגדול השאלה היא מה כמות הדם הדרושה כדי להידבק באיידס במגע של פצע עם פצע האמת כמות קטנה כזו מספיקה או שצריך כמות דם גדולה. תודה על מענה אני פשוט חרד

שלום אלן, הדבקתך בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות