ריקציה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/08/2015 | 01:17 | מאת: דביר

שלום, פניתי אל רופאת המשפחה לאחר שסבלתי מחום (לא גבוה), כאבי ראש ותשישות במשך למעלה משבועיים. בבדיקות דם שעשיתי התגלה כי חליתי בקדחת הבהרות (ריקציה). מאז טופלתי במשך 14 יום באנטיביוטיקה דוקסילין. סיימתי את הטיפול לפני כיומיים, אך החום, התשישות והכאבי ראש לא דעכו. יש לציין כי מתחילת כל התקופה (כחודש וחצי) החום הוא 37.5, פריחה התגלתה רק בגב וברגליים ונעלמה. בבדיקות דם נוספות שערכת תוך כדי הטיפול - כימיה, המוטולוגיה וצילום חזה - תוצאות תקינות לחלוטין. בבדיקות סרולוגית נמצאו הערכים הבאים: RICKETTSIA TYPHI IgG שלילי RICKETTSIA TYPHI IgM 3 חיובי - בבדיקת דם הראשונה היה 4 RICKETTSIA CONOR.IgG שלילי RICKETTSIA CONOR.IgM 3 חיובי - בבדיקת דם הראשונה היה 4 מה עליי לעשות? כמו כן, אני לא יודע אם זה קשור אך אציין זאת בכל מקרה. אני סטודנט בתקופת מבחנים ואני מרגיש כי בזמן האחרון יכולות הלמידה שלי נפגעו עד מאוד, אני לא זוכר דברים שאני לומד ואני מתקשה להבין נושאים שתמיד הבנתי בקלות. האם זה מעיד על משהו או שזו פשוט תוצאה של התשישות המתמדת והחום?

שלום דביר, אם אתה עדיין סובל "מחום, תשישות וכאבי ראש" עליך להמשיך בירור בעזרת רופאת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות