שאלה נוספת בבקשה
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
אם העוף הופשר ביום חם שכזה בטמפרטורת החדר ולא במקרר. ואחכ טוגן בטמפרטורה גבוהה, ההאם הורס חיידקים כגון סלמונלה,ליסטריה וכדומה שנוצרו בזמן ההפשרה? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום עדי, אם בשניצל, טרם טיגונו לא היו חיידקי 'סלמונלה' ו'ליסטריה' (ובשניצלים שנמצאים בפיקוח במדינת ישראל הסיכוי להימצאותם של חיידקים אלו הוא נמוך מאד)- אז לא סביר שהחיידקים הללו "ידבקו" לשניצלים הללו במהלך שלושת השעות של הקפאתם. הרבה בריאות אפי