שקיעת דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/04/2015 | 14:18 | מאת: ענת

שלום, רציתי לשאול משהו, אך יתכן שזה אינו בתחום הנושאים שאתה עוסק, ובכל זאת : לגבי העיתוי של בדיקת שקיעת דם - הבנתי שיש לבצע את הבדיקה לא יותר משעתיים לאחר לקיחת הדם. עד כמה שאני מבינה, המבחנות בהן נלקח הדם, מגיעות למעבדה בזמן שהוא יותר משעתיים . האם דבר זה עלול לשבש את תוצאות הבדיקה או להראות בטעות תוצאת שקיעת דם מוחשת? תודה.

שלום ענת, אכן, שאלתך איננה בתחום הנושאים שבהם אני עוסק. נסי להפנותה לרופא/ה המטולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות