חיסון ל - HPV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/04/2015 | 12:54 | מאת: מישהו

שלום ד"ר, אני הומוסקסואל בן 29. לאחרונה אני נחשף לסיפורים רבים אודות וירוס ה - HPV הגורם לקונדילומה / מקרים העלולים להתפתח לסרטנים של הלוע, הפין ופי הטבעת. חיסון הגרדסיל המגן מפני הוירוס מותווה גם לגברים עד גיל 26 , אך יש רופאים הממליצים לגברים הומוסקסואלים להתחסן גם לאחר גיל זה. מה עמדתך? תודה

שלום מישהו, עמדתי היא שלא צריכה להיות מניעה עקרונית לכך שגבר הומוסקסואל בן 29, שרוצה להפחית את סיכויו להידבק ב- HPV, יקבל את החיסון כנגד הנגיף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות