פטרת על הלשון?
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום ד"ר עקב הופעת מרבד לבן על הלשון עשיתי משטח לשון בקופת החולים בחשד לפטריה. תוך כמה זמן צפויה תשובה למשטח כזה ומה בעצם עשויים להיות הממצאים שלו? תודה לך.
חפש בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה זה מחסל גם את פטרת הלשון משטח לשון לבן הוא פטרת קנדידה בלון בכ 99% מהמקרים. תגיע לאתר של המטפל ותמצא שם מידע עם תמונה שממחישה את היעילות זה עדיף.
האקטימור לא מרפא מחלת נשיקה ופטרת ובטח לא תוך 3-4 ימים כפי שמפרסם המשווק בעשרות אתרים ובעשרות שמות. אילו זה היה נכון הוא היה מקבל מזמן את פרס נובל לרפואה.... התרופה הטבעית היחידה שנבדקה במחקרים קליניים והוכחה כמפחיתת תסמינים של מחלת הנשיקה היא GENE EDEN.
שלום איש, "משטח גרון לפטריה" היא בדיקה שמבוצעת בתוך מספר ימים, והתשובה היא או "חיובית" (= יש פטריה) או "שלילית" (= אין פטריה). הרבה בריאות אפי