נשיכת חתול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/03/2015 | 20:51 | מאת: אלונה

לפני מספר ימים ננשכתי על ידי חתול רחוב בעקבי לא הבחנתי בפצע . האם יש חשש במקרה כזה והאם אני צריכה להידבק? תודה

שלום אלונה, הזיהומים שיכולים להתפתח כתוצאה מנשיכה/שריטה של חתול כוללים 'טטנוס', "שושנה", מחלת שרטת החתול, כלבת, ועוד. לאור זאת מומלץ לך להתחסן כנגד 'טטנוס' (אם לא קיבלת חיסון כזה ב- 10 השנים האחרונות), ולהתקשר ללשכת הבריאות המחוזית במקום מגורייך כדי לקבל הנחיות בנוגע למניעת כלבת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות