ליסטריה בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/09/2014 | 20:14 | מאת: אילה

שלום, אכלתי היום בצהרים סושי. אני בשבוע 23 ועכשיו בערב אני מרגישה בחילות נוראיות שלא הרגשתי כבר 3 חודשים. באופן כללי אני לא נוטה לבחילות קשות בהריון, בטח לא בשלב מתקדם כזה. ברצוני לדעת איך מאבחנים להיסטריה בהיריון? ואיך מטפלים כך שלא תהיה פגיעה בעובר? מאמינה שהכל בסדר אבל לא רוצה לקחת סיכון במקרה שאכן זה המקרה ועוד ניתן לטפל באופן מונע. מה מציע לעשות? תודה!

שלום אילה, 'ליסטריוזיס' בהריון מתבטאת בד"כ כלל במחלת חום, ולא ר ק בבחילות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות