האם חיסוני הילדות מחלישים את מערכת החיסון?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/09/2014 | 21:45 | מאת: שרי

והאם הם גורמים ליותר תחלואה במחלות זיהומיות? ציטוט טרי מפורום תפוז לחיסונים. " זו תופעה שנקראת Th2 Shift - המערכת החיסונית מעוררת יתר על המידה להתמודדות עם זיהומים חוץ-תאיים (האנטיגנים המוזרקים בחיסונים) ובמקביל המנגנון להתמודדות עם זיהומים תוך-תאים נחלש. מחיסון לחיסון, המערכת נחלשת יותר ויותר והילד הופך רגיש יותר לזיהומים כמו דלקות אזניים וכו'".

שלום שרי, אינני מכיר מחקר מדעי איכותי שהוכיח שחיסוני הילדות מחלישים את המערכת החיסונית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות