אפצס שחוזר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/09/2014 | 23:20 | מאת: ציפורה

לבעלי יש אפצס בגב העליון מזה שמונה שנים, כל חודשיים שלושה האפצס נדלק , מנקזים אותו ושמים אכטימול עד שהפצע נסגר, פעמיים פתחו אותו, פעם אפילו בהרדמה (בניתוח אחר) וניקו אותו כעומק של חמיש סמ ובאורך שדה סמ. אבל הוא חוזר.. למי אפשר לפנות על מנת להתמודד בדרך יעילה יותר? האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לסלקו לצמיתות? אודה לתשובתך בהקדם, תודה, ציפורה

שלום ציפורה, נראה לי שהכתובת לבעיה של בעלך היא רופא/ה כירורג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות