טוקסופלזמה בירקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/06/2014 | 15:55 | מאת: רינת

היי אכלתי סלט מוקפץ במסעדה( נראית לי בסדר, ברמת החייל בת"א עם תעודת כשרות) היה שם גזר, כרוב ובצל ירוק ( ביקשתי ללא נבטים) יש סיכוי לקבל טוקסופלזמה מירקות שהקופצו? הם לא היו מבושלים אלא מוקפצים ומצד שני גם לא היו טריים אלא עברו סוג מסויים של חימום. האם עלי להמנע ממזון זה בעתיד?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רינת, סיכויי הדבקתך בטפיל ה'טוקסופלזמה' במהלך האירועים המתוארים בשאלתך נחשבים כנמוכים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות