עקיצת קרצייה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/05/2014 | 23:34 | מאת: דקלה

שלום רב, לפני כחודש לערך נעקצתי על ידי קרציה. כמה ימים אחרי הרגשתי חולשה שלוותה בחום גוך נמוך 35.7 צמרמורות וכאב ראש חזק. לאחר כשבועיים לערך ביצעתי בדיקות דם והתוצאות: .borrelia igm positive Borrelia igg positive. כיום, כשלושה וחצי שבועות אחרי אין לי כל תופעות למעט בתקף כאב בטן לפני מספר ימים שהביא אותי למיון אך חלף ספונטני ללא כל טיפול. כיצד עליי לטפל בעצמי היות ותוצאות הבדיקה אינן תקינות? תודה

שלום דקלה, את לא אמורה לטפל בעצמך, אלא לגשת לרופא/ה ששלח את הבדיקה שצרפת ולהתעייץ עמו/ה אם כיצד עליכם להמשיך בברור ו/או בטיפול. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות