סלט מוקפץ-ליסטריה וטוקסופלזמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/04/2014 | 19:06 | מאת: שלי

היי אכלתי בלט מוקפץ עם פלפל,כרוב,בצל,סלרי ועוף(ללא נבטים). העוף היה עשוי טוב אבל הירקות נראו טריים ולא מבושלים אבל הכל עבר הקפצה על הווק והיה חם. חברתי אמרה לי שזה מסוכן מבחינת ליסטריה וטוקסופלזמה. האמנם?מה לעשות?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום שלי, סיכוייך להידבק ב'ליסטריה' ו/או 'טוקסופלאזמה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבים כנמוכים מאד (בהנחה שהירקות והעוף נרכשו מספק שבפיקוח, והירקות נשטפו טרם הכנת הסלט). הרבה בריאות אפי

27/04/2014 | 02:17 | מאת: שלי

איך שטפו את הירקות כי זאת מסעדה..... המסעדה בהרצליה פיתוח...

27/04/2014 | 02:59 | מאת: שלי

בעוד 3 שבועות זה בסדר?אני ככ מודאגת שלא יכוחה חהרדם. קיוויתי שהחום בווק יהרוג את הטוקסופלסמה אבל הירקות לא נראו לי עשויים. ..

שלום שלי, אם את מאמינה שהבדיקה תרגיע אותך אז כדאי לך להיבדק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות