דלקת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/02/2002 | 12:10 | מאת: שרית

לפני כחודש התגלתה אצלי דלקת בצוואר הרחם, לאחר טיפול תרופתי הדלקת לא הסתיימה ולפני שבוע אובחן אצלי פצע מדמם וכן פוליפ. מחר הולכת לבדיקת קולופסקופיה. האם הדבר מצביע על מחלה כלשהיא?

שלום שרית, היות ואת מועמדת מחר לבדיקת קולפוסקופיה (שהיא הסתכלות בזכוכית מגדלת על צוואר הרחם לצורך גילוי בעיות ויזואליות בו, ולקיחת ביופסיות ותרביות לפי הצורך)- אני ממליץ לך לחכות לתוצאת הבדיקה (שהיא הרבה הרבה הרבה יותר אמינה מהניחושים והפרשנויות שאני או כל אחד אחר יכול לתת לך דרך האינטרנט) ואז תדעי אם יש לך מחלה כלשהי באזור, ומהי (זיהומית או אחרת). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות