חשד ל cmv בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/03/2014 | 08:17 | מאת: דקלה

בת 33 בשבוע 19 להריון, מיום שלישי עד שישי היה לי חום, גודש בדרכי הנשימה והתייבשות, קיבלתי הפניה לבדיקת cmv כי בתחילת ההריון בבדיקות שתי התשובות יצאו שליליות. עשיתי הבוקר הבדיקה, האם התשובה שתצא היום וודאית או שבמידה והתשובה שלילית צריך לחזור עליה שוב בעוד מספר שבועות?

שלום דקלה, בדיקה סרולוגית ל- CMV שמבוצעת כשבוע לאחר תחילת מחלת חום שנגרמת ע"י CMV עשויה להיות 'חיובית', אך גם עשויה להיות 'שלילית' כוזבת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות