פריחה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/02/2014 | 15:32 | מאת: א

שלום רב ,לאחר כשבועיים-שלוש לאחר קיום יחסי מין עם פרטנר חדש הופיעה לי פריחה מתחת לשדיים על החזה בצבע אדום שנראת כמו אזור שמגרדים אותו .לאחר מכן הפריחה נעלמה ,אך נשארו באזור הבטן מין כדורים לבנים קטנים לא בולטים .האם מדובר במחלת מין או מחלת עור ? לאיזה רופא כדאי לי לגשת לבדיקה ? האם ידוע לך מה זה יכול להיות ? תודה

שלום א, לפריחה המתוארת בשאלתך יכולות להיות סיבות רבות, שאינן בהכרח קשורות למחלות זיהומיות / מחלות מין. המלצתי- בדיקה ע"י רופא/ת עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות