TSS

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/01/2014 | 19:03 | מאת: דנה

שכחתי טמפון בפנים במשך שבוע. הלילה לפני שהוצאתי אותו היה לי קצת חום, אבל לא בטוח שקשור לזה- אני קצת חולה. כרגע מרגישה בסדר פחות או יותר, אין חום. רציתי לדעת מה הסיכוי ל-TSS והאם אחרי שמוציאים את הטמפון הסכנה חולפת? מה עלי לעשות?

שלום דנה, 1. אין ביכולתי להעריך את סיכוייך לחלות בעתיד הקרוב (או הרחוק) ב- TSS, אך לפי התאור המופיע בשאלתך ל א נראה שאת סובלת כרגע מתסמונת זו. 2. המלצתי, להמשיך את שגרת חייך ולדאוג אם וכאשר מופיעים תסמינים מדאיגים (חום גבוה, הזעה, דופק מהיר, חולשה, קשיי נשימה, וכד'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות