התאמת אנטיביוטיקה לזיהום בשתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/12/2013 | 15:42 | מאת: לילי

שלום בבדיקת שתן נמצא חיידק Enteroc. faecalis , ניתן לי עוד לפני תוצאות הבדיקה oflodex בתוצאות כתוב רגיש למוקסיפן ול- Macrodantin/Quinolone האם יש צורך להחליף אנטיביוטיקה ? (לוקחת כבר יומיים.

שלום לילי, Oflodex איננה נחשבת כתרופת הבחירה בטיפול בזיהומים של דרכי השתן שנגרמים ע"י חיידק ה- Enteroc. faecalis, אבל לפעמים החיידק הזה רגיש לתרופה הנ"ל (כמו שכתוב אצלך) והיא עוזרת. הרבה בריאות אפי

05/12/2013 | 19:04 | מאת: לילי

תודה על התגובה, בתשובת המעבדה היה כתוב כי החיידק רגיש למוקסיפן ולMacrodantin/Quinolone, האם האחרון בא מהמשפחה של oflodex ? (השם oflodex לא הופיע בתוצאה) שוב תודה לילי

מנהל פורום מחלות זיהומיות