לא מצליחה להיפטר מתולעי מעיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/09/2013 | 15:33 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 28. כבר תקופה ארוכה אני מנסה להיפטר מתולעי מעיים, אך ללא הצלחה. הייתי אצל המומחים, לקחתי את כל התרופות האפשריות.. ניסיתי צמחי מרפא אך שום דבר לא עזר לי! אני ממש מייואשת.. האם יש אופציה לעשות ניקוי פנימי של מעיים או כל דבר אחר? מה עלי לעשות? תודה

שלום דנה, "תולעי מעיים" שמהן "את לא מצליחה להיפטר" הם מושגים כלליים מדי בכדי שאוכל לתת לך עצה: באלו תולעים בדיוק מדובר? איך בוצעה האבחנה? אילו תרופות בדיוק לקחת עד כה? באיזה מינון ולכמה זמן? מתי הסתיים הקורס הטיפולי האחרון? מתי תועדה בפעם האחרונה נוכחות של תולעים אצלך במעיים? ועוד. הרבה בריאות אפי

03/09/2013 | 17:40 | מאת: דנה

מדובר בתולעים קטנות בצבע לבן. ראיתי אותן בצואה ולאחר מכן קיבלתי כמה פעמים טיפול בתרופת ורמוקס במשך שבועיים. כשזה לא עזר על ידי רופא מומחה של בית חולים תל השומר קבלתי כדורים גדולים, שכחתי את שמם... הבנתי שאלו כדורים חזקים ובדרך כלל נונתים לאנשים שנדבקו בטיולים בחו"ל. לאחר מכן פניתי שוב ושוב לרופאים ועשו לי בדיקת צואה שבה לא גילו שיש לי תולעים.. אני יודעת שזו תופעה שמתרחשת לא מעט. טיפול אחרון היה לפני כמה חודשים... כיום אני לא רואה תולעים בצואה אך מרגישה את הגירוד כל יום, במיוחד בשעות הלילה.. ויש לי אנמיה, מחסור בויטמין B ובברזל. אלו תופעות שמראות על נוכחות תולעים.. מה עושים? תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות