חיסון נגד הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2013 | 12:37 | מאת: אני

לד"ר הלפרין שלום רב, אני מבינה שהחיסון נגד הרפס זוסטר אושר. בקופה (מכבי) לא יודעים לומר לי איפה אפשר להתחסן. אני כמובן אשמח לשלם עבור החיסון. מי רשאי לחסן אותי?

שלום אני, הנושא (בארץ) חדש גם לי, ואני ממליץ לך להפנות את שאלתך בקשר לכך ישירות למשרד הבריאות. הרבה בריאות אפי

28/07/2013 | 23:00 | מאת: אני

מכבי שלחו אותי לדבר עם הרופא משפחה, הוא לא יודע, צריך לברר ואין לו תשובה כבר כמה שבועות. התקשרתי למשרד הבריאות, לא ידעו, שלחו לאחות באפידמולוגיה, 03-5634755 או 757 בסוף, הטלפון לא עונה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות