בדיקת Vericalla zoster IgG חיובית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/01/2013 | 19:11 | מאת: אפרת

היי, כהכנה לסטאז בבית חולים, נדרשתי לעשות בדיקה לזיהוי נוגדני אבעבועות רוח, כדי לבדוק האם עליי להתחסן. מעולם לא חליתי באבעבועות רוח וגם לא חוסנתי והתוצאות שקיבלתי היו: VARICELLA ZOSTER IgG - positive VARICELLA ZOSTER IgM - פסול. למיטב הבנתי התוצאה הראשונה מעידה על כך שאני מחוסנת - האם זה אמין בהתחשב בכך שלא חליתי במחלה וגם לא חוסנתי? מה המשמעות של התוצאה השניה? תודה, אפרת.

שלום אפרת, בדיקות המעבדה שצרפת מעידות על כך שכנראה כן חלית באבעבועות רוח מתישהו בעברך. סביר שפסילת ה- IgM נעשתה כיוון שזו בדיקה שאיננה רלוונטית לעניינך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות