אף פעם לא התחסנתי נגד שפעת
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום, אני בת 85, עד כמה שזכרוני מגיע- לא חליתי בשפעת לפחות 55 שנים,התחסנתי לפני כ14 שנים נגד דלקת ריאות. גם הצתננות קלה היא מאד נדירה אצלי.שאלתי: האם חיסון נגד שפעת מחליש את מנגנון החיסון הטבעי? מה האפשרות שאחלה בשפעת אחרי שנים כה רבות? תודה מראש.
לכן לא כדאי להתחסן. עדיף לחלות ולהיות מוגנים כל החיים. במידת הצורך יש חיסון הומיאופתי לשפעת. הוא לא פוגע במנגנון החיסון הטבעי ואין בו כימיקלים רעילים כמו כספית, אלומיניום ופורמלדהיד.
שלום אירית, 1. אינני מכיר מחקר מדעי איכותי שהוכיח ש"החיסון נגד שפעת מחליש את מנגנון החיסון הטבעי". 2. גם בגיל 85 אפשר לחלות בשפעת, אך אין ביכולתי לחזות את סיכוייך לכך. הרבה בריאות אפי
כנראה שיש לך גנטיקה משובחת. את בהחלט ראויה לשיא גינס. מאחל לך הרבה בריאות עד 120 בלי חיסונים ובלי תרופות.