זיבה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/08/2012 | 20:26 | מאת: מיואשת

לאחר שהענקתי מין אוראלי לא מוגן. התחלתי לאחר יומיים לסבול מתסמינים של תכיפות במתן השתן ללא צריבה. נטלתי תרופה בשם ציפרופלוקסצין, זה לא עזר (סיימתי את הטיפול עד הסוף) עכשיו אני גם סובלת מתסמינים של הפרשות מוגלתיות מהנרתיק. ללא כאבי גרון. שאר בדיקות לגילוי מחלות המין שליליות. האם ניתן להידבק בזיבה באיבר המין למרות שלא קיימתי יחסי מין, אלא רק מין אוראלי? האם יש לך רעיון מה זה יכול להיות? לא עשיתי עדיין משטח לגילוי זיבה (מפחדת כי צריך לקחת דגימה מצוואר הרחם)

שלום מיואשת, 1. אין זה סביר שפתחת מחלת מין (כגון זיבה) בנרתיק ר ק בגלל שהענק למישהו מין אוראלי. 2. יחד עם זאת, יתכן שאת סובלת מדלקת בדרכי השתן ו/או מדלקת בנרתיק בלי קשר לכך. הרבה בריאות אפי

17/08/2012 | 10:54 | מאת: מיואשת

יכול להיות שהיא תהיה בכלל ללא צריבה? אני מטילה המון שתן. הרבה יותר ממה שאני שותה. השתן גם סטרילי לגמרי לפי הבדיקות. הבחור שביצעתי בו מין אוראלי סבל בדיוק מאותם תסמינים, תכיפות ודחיפות במתן השתן. יכול להיות שכך נדבקתי ממנו? יכול להיות חיידק שלא מאתרים אותו בתרבית שתן? מאד אודה לך לתשובה

מנהל פורום מחלות זיהומיות