ליסטריה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/03/2012 | 16:27 | מאת: ענת

שלום, אני בהריון. התחלתי לאכול דג, נסיכת הנולוס (שהוכן ע"י אימא שלי) והוא נראה לי לא מוכן. אימא שלי אמרה שהיא הכינה את הדג ב-200 צלזיוס במשך 30 דק' בתנור שחומם מראש (20 דק' בנייר אלומיניום ו-10 דק' ללא). כאמור, טעמתי מעט, הבשר נראה לי קשה. האם קיים סיכוי שחיידק הליסטריה יכול היה לשרוד בתנאי הכנה של הדג? האם יש סיבה לדאוג? תודה, ענת

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ענת, הדבקה בליסטריה המהלך האירוע המתואר בשאלתך לא נראית לי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות