ירקות ופירות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/03/2012 | 12:21 | מאת: א

שלום, האם יש בעיה להשתמש לאכילה בירקות או פירות שמתחילים להיראות "לא טוב", או להשתמש בפרי/ירק שחלקו היה רקוב, לאחר הסרת החלק הרקוב? האם ניתן להשתמש בירקות כאלה להקפצה או בישול? מה לגבי שימוש בנבטים שלא נראים כבר טוב? ולגבי נבטים בכלל - חייבים לשטוף אותם? תודה!

לקריאה נוספת והעמקה

שלום א, 1. מבחינה מחלות זיהומיות, פירות "רקובים" אינם בהכרח מזוהמים. 2. מומלץ לשטוף את מרבית הפירות והירקות- כולל נבטים- לפני השימוש בהם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות