ירקות ופירות
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
שלום, האם יש בעיה להשתמש לאכילה בירקות או פירות שמתחילים להיראות "לא טוב", או להשתמש בפרי/ירק שחלקו היה רקוב, לאחר הסרת החלק הרקוב? האם ניתן להשתמש בירקות כאלה להקפצה או בישול? מה לגבי שימוש בנבטים שלא נראים כבר טוב? ולגבי נבטים בכלל - חייבים לשטוף אותם? תודה!
לקריאה נוספת והעמקה
שלום א, 1. מבחינה מחלות זיהומיות, פירות "רקובים" אינם בהכרח מזוהמים. 2. מומלץ לשטוף את מרבית הפירות והירקות- כולל נבטים- לפני השימוש בהם. הרבה בריאות אפי