גז בישול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/11/2011 | 13:24 | מאת: אתי

היי בישלתי ספגטי ברוטב עגבניות, בסיום הבישול נישפך לי טיפה רוטב על הכריים, שאלתי היא כזאת שניקיתי שחכתי לכבות את הגז בישול והסיר עדיין היה עליו ללא אש רק גז בכריים האם יכול להיות מצב שהאוכל מעול בגז בישול והאם זה מסוכן לאכול מהספגטי? והאם יש סיכון בנשיפה ומה הם התסמינים לגשת למיון במקרה שכזה?

שלום אתי, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך (שאיננה קשורה במחלה זיהומית כלשהי) לרופא/ת משפחה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות