הלוואי וידעתי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/02/2002 | 18:52 | מאת: יעל

שלום רב לך אדון נכבד! לבעלי יש בעיה כבר 15 שנה :( יש לו פצעים שמדי פעם מתמלאים במוגלה ואשר רק ע"י פתיחת הפצע ניתן לרפא את הכאב שהוא חש באופן זמני. יש לו בלוטות בכל מיני חלקים בגוף : הגב מלא בבלוטות, זרועות הידיים, מאחורי האוזניים, במפשעה, בעצם הזנב. הפצעים שמתמלאים במוגלה הינם בד"כ הפצעים שבמפשעה ובעצם הזנב. היינו אצל מס' לא מבוטל של רופאים אף אחד לא נתן תשובה מספקת ומסייעת לפתרון הבעיה. בעלי נטל כדורי רואקוטן במשך 6 חודשים, בתקופה זו לא היו תופעות של פצעים מוגלתיים, אך בתום התקופה חזרו הפצעים והכאבים הנוראים והבלתי נסבלים!!!!! אפשר לאמר שאנחנו מיואשים :/ , וחסרי אונים. מבקשים עזרה , תודה יעל.

שלום יעל, קודם כל- לא להתיאש, בפרט לאור העובדה ש"תחת" טיפול שקיבל בעלך פצעיו נעלמו לדבריך. ע"פ שם התרופה לה הגיב בעלך- עושה רושם שהוא סובל מ- ACNE , ואם כך- מדוע שלא ימשיך לקחת את הטיפול שכה עזר לו? לחילופין, אנשים מסוימים הסובלים מפצעים מוגלתיים חוזרים בעור- ייתכן וסובלים מחסר אימונולוגי המונע מהם להתמודד עם חיידקי עור מסוימים, כגון STAPHYLOCOCCUS. אם אמנם הדבר כך- אפשר לקחת תרבית מאחד הפצעים הללו ולתעד זאת. בהמשך, כדאי לפנות לאימונולוג בקופת החולים שלכם כדי שינסה לאתר את אופי החסר האימונולוגי, ולהציע פתרון מונע בהתאם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות