Q FEVER

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/02/2011 | 02:10 | מאת: דודי

שלום דוקטור! אבא שלי נדבק בחיידק הקיו לפני כשבועיים וחצי מאז הוא אושפז ומטופל יום יום ע"י אנטיביוטיקה מסוג דוקסילין ועוד איזו שהיא אנטי' שאלתי היא כזו לאחר הטיפול הארוך החום אינו עובר אומנם מתחיל לרדת בהדרגתיות מארבעה פעמים ביום לשניים ושלושה האם זהו מצב נורמלי או שמא יש לחשוש מדברים אחרים ? ראו לציין כי בבדיקות הסיטי ומח העצם כולן יצאו טובות ושללו עוד כמה סוגי מחלות! תודה מראש דוד.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דודי, לא כתבת מה שם המחלה שלה גרם חיידק ה- Q אצל אביך: אם מדובר בזיהום במסתמי הלב ('אנדוקרדיטיס'), אז קצב ההחלמה הוא בד"כ איטי והטיפול האנטיביוטי המתוכנן הוא ממושך מאד. הרבה בריאות אפי

26/02/2011 | 13:40 | מאת: דודי

אינני ייודע בדיוק אבל הזיהום אינו נמצא במסתמי הלב מכיוון שהוא עבר כבר את הבדיקה הזו והיא יצאה שלילית מה שכן ידוע לי שזו סוג של ריקציה אנחנו מאוד מודאגים מפאת החום שלא עובר ארצה לדעת האם ישנה דרך תקשורת ליצור איתך קשר לגבי יעוץ נוסף כמובן עם כל החומר הרלוונטי , התיק הרפואי של אבי אמור להישלח לצרפת למומחה בריקציה מסוג זה, השבוע הוא החל טיפול נוסף בקורטיזון אנו חוששים שלא נותר לרופאים עוד פתרונות רלוונטים . תודה על המענה המהיר!  

מנהל פורום מחלות זיהומיות