EBV + CMV
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
שלום! אני 7 ימים בבית. 6 ימים עם חום גבוה (39 ומעלה) בחלק מהיום ובחלקו האחר עם חום נמוך (37+). היום, היום השביעי, מרגיש מצוין, למעט סחרחורות. כך גם מאתמול אחה"צ. להלן הערכים שהתקבלו מבדיקת דם: Negative 10 > < 10 Negative U/ml EBV VCA IgM Positive 190 Positive 190 U/ml EBV VCA_IgG Positive 142 142 Positive U/ml EBV.EBNA Positive>2.5 Positive>2.5 IU/ml CMV IgG negative negative CMV IgM האם יש לי את שני הוירוסים של מחלת הנשיקה? שהיתי מחוץ לבית בשבוע האחרון. האם אני יכול להתקרב לבני בן ה-7 חודשים? כמה זמן אהיה מדבק? האם אני יכול לחזור לעבודה? רב תודות!
שלום יואב, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שנדבקת בעבר ב- EBV ו- CMV, אך אין בהן עדות לתחלואה עכשווית בנגיפים אלו. הרבה בריאות אפי
תודה רבה על התשובה המהירה. תפקודי הכבד שלי גם בעייתיים: GPT=59, GGT=73, ALK.PHOSPHATASE=137 בבדיקות קודמות תפקודי הכבד היו תקינים. ס"ד תקינה. עדיין אין מניעה להתקרב לתינוק? (מצטער על הנדנוד) תודה!