חיידקים פתוגנים
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
בוקר טוב ד"ר הלפרין רציתי לשאול באיזה תנאים של חום ולמשך כמה זמן צריך לבשל/לאפות מאכלים אשר מכילים ביצים לדוגמא-פשטידה/עוגות/וכו' על מנת לשלול את הימצאותם במידה ויש במזון(ליסטריה,סלמומנלה,ועוד..כל מה שמסוכן לאישה בהריון) האם חום של 180 מעלות במשך 40 דקות מספיק? בתודה מראש
לקריאה נוספת והעמקה
שלום תהל, בישול / אפיה של מוצר מזון / תבשיל / מאפה במשך 40 דקות בחום של 180 מעלות אמור להרוג את כל החיידקים במוצר זה. הרבה בריאות אפי