הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/03/2002 | 22:05 | מאת: לי צ'ואן

שלום רב האם הרפס שהתחיל בתוך הפה ינדוד אל דרכי הנשימה? אם יתכן אז מה הסימפטומים שיופיעו? או יתכן שסוג פטריה מסויימת תיתפשט אל מערכת הנשימה ואם כן אז איזה סוג בד"כ? ומה הטיפול לשני המיקרים?

שלום לי צ'ואן, באדם עם מערכת חיסונית תקינה- שתי האפשרויות הנ"ל אינן סבירות. לעומת זאת, באנשים עם חסר אימונולוגי- ייתכנו דלקות ראה קשות הן ע"י נגיפים מקבוצת ההרפס והן ע"י פטריות שונות- למשל CANDIDA, ASPERGILLUS ואחרות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות