אנא עזרו לי לצאת מהבלבול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/03/2002 | 19:04 | מאת: א.ו

שלום רב, לאחרונה עקב רצוני להרות שלח אותי רופא הנשים למספר בדיקות שאחת מהן היא צהבת C . הבדיקות הראו : hepatitis c Ab(EIA) - חיובי, confirm hepatitis c גבולי PCR - NEGATIVE ,Antinuclear Ab - negative on hep 2 cell Rubella IgG (Elisa) - 82.9 , CMV IGG 42.9 - POSITIVE, בדיקות תפקודי כבד תקינות מאוד! כעת אני כבר בהריון בשבוע רביעי! מה אני אמורה להסיק מכל התוצאות האלה???? בתקווה שתפרש לי את תוצאותיי בתשובתך אילנה

שלום א.ו, המידע שמסרת לי מצביע על כך שנדבקת בעבר בנגיף ההפטיטיס C אך שאין אצלך עדות למחלה פעילה בנגיף זה, שנדבקת בעבר בנגיף ה- CMV, ושחלית בעבר או שחוסנת כנגד מחלת האדמת (RUBELLA). הרבה בריאות אפי

19/03/2002 | 21:47 | מאת: א.ו

האם תשובתך אומרת שאין לי צורך להמשיך בבדיקות נוספות מלבד בדיקת ה-PCR שייעץ לי רופא הגסטרו לעשות בעוד חצי שנה? האם להמשיך את ההריון בלב שקט?

מנהל פורום מחלות זיהומיות