ניתול ליזר להסרת קונדילומה-הצילו !!!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/03/2002 | 16:54 | מאת: בר

חברתי עברה ניתוח להסרת קונדילומה וזה חזר כעבור שבוע כעת אמורה לעבור שוב ניתוח בביה"ח הדסה עין-כרם . שאלותי הן : 1. כמה זמן היא אמורה לסבול אחרי הניתוח ? 2. כמה ימי אשפוז אם מדובר בלייזר בעוצמה גבוהה ? 3. האם ניתוח לייזר בהרדמה כללית ובעוצמה גבוהה מסוכן - עלול לגרום לעקרות והאם פותר את הבעיה באופן תמידי . 4. איזה רופא מומלץ בהדסה ??????????????????? 5. עברתי בדיקות ולא נמצאו מחלות מין , לרבות סימני קונדילומה - מה עוד אני יכול לבדוק? 5. בבקשה אשמח לקבל תגובות במהרה - בר הלחוץ והדואג לשלום חברתו

שלום בר, אני חושש שאני הכתובת הלא נכונה לשאלותיך אלו- אנא הפנה אותם לרופא שאמור לטפל בחברתך ב"הדסה" או לרופא עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות