אקמול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/01/2002 | 19:02 | מאת: חן

שלום, לפני כחצי שנה הייתי במצב נפשי גרוע מאד ורציתי להתאבד. נהגתי "לשחק" עם המוות ע"י כמויות גוברות והולכות של אקמול. בהתחלה לקחתי פעמיים (בהפרש של שבועיים) כל פעם 20 כדורים. אחרי כשבועיים ואחרי כחודש לקחתי כ-30 כדורים כל פעם. אחרי כן (גם בערך שבועיים) לקחתי 40 כדורים בבת אחת. פרט להקאות שהיו לי יום אחרי זה ועייפות גדולה, לא קרה לי כלום. היום אני מטופלת בסרוקסט וע"י פסיכולוג. מה שמטריד אותי הוא האם כמויות האקמול שלקחתי יכלו לפגוע במשהו פנימי? האם הם יכולים לגרום להזעות לילה נוראיות היום? תודה

שלום חן, את נמצאת בפורום הלא נכון בנוגע לשאלתך על תופעות לוואי אפשריות של אקמול. יחד עם זאת, כדאי שתדעי שכל תרופה שנלקחת במינונים גבוהים מהמקובל, עלולה לגרום לפגיעות קשות במערכות פנימיות. אקמול במינונים שאת לקחת, למשל, עלול לגרום לפגיעה קשה בכבד, וכדאי שתפני לרופא המשפחה שלך כדי שיבדוק נקודה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות