חולשה כללית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/03/2002 | 11:57 | מאת: לימור

מזה כשבועיים אני חשה חולשה כללית, קושי לעלות במדרגות, עייפות רבה, אשר פגה לאחר מנוחה, וחוזרת לאחר פעילות פיזית פשוטה כמו ירידה במדרגות או שטיפת כלים. כאבי ראש והתנפחות של הבלוטות מאחורי הצוואר + כאבי צוואר (כאילו יושב עלי אדם ששוקל 50 ק"ג, בנוסף חוסר תיאבון וחום נמוך מאוד מערב - 35.1-35.6. הייתי אצל הרופאה שאמרה כי יש לי דלקת גרון קלה ושלחה אותי לבדיקות דם אותן עשיתי היום. אני יודעת שיקח זמן לתוצאות בדיקות הדם, האם עלי לחשוש מהתנםחות הבלוטות? ומה באפשרותי לעשות כדי להקל על מצבי?

שלום לימור, האבחנה המבדלת של תלונותייך היא רחבה מאד- אך אני מסכים עם הרופאה שלך שקרוב לוודאי מדובר בזיהום (נגיפי) של הגרון (PHARINGITIS), כמו למשל "מחלת הנשיקה" (INFECTIOUS MONONUCLEOSIS) ע"י EBV או CMV. המלצתי- לחכות בסבלנות לתוצאות הבדיקות, ובינתיים- לקחת משהו להקלה על כאבייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות