ebv ו cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/03/2002 | 19:31 | מאת: מיקי

התלוננתי לרופא המשפחה על הרגשה לא טובה ,חום שנע בין 37 ל37.4 מעלות ועיפות. נשלחתי לבדיקות דם ושתן. בדיקת ספירת דם ודיפרנציאל תקינה. בדיקת ה esr: 28 mm/h בדיקת viral serology cmv ab igG:7.6 IU/ML CMV ab igM negative EBV EBNA Ab igG 86.4 AU/mL EBV VCA Ab IgG 671.9 AU/mL EBV VCA Ab IgM 2.6 AU/mL Past EBV infection. הנני בן 52 שנה ועד היום לא סבלתי ממחלות מיוחדות ובריאותי היתה תקינה בד"כ. מסקנת הרופא שאני סובל כרגע ממחלת infec.mono.nucl. שאלתי היא :האם האבחנה סבירה? מה הקשר לנוגדן IgG ל cmv ? ומה המשמעות הקלינית של הנתונים? בברכה ותודה. מיקי

שלום מיק, היות ובכל מעבדה יש ערכי התייחסות שונים אל ה"נורמה" (שאותם לא צרפת!)- קשה לי לתת לך תשובה על סמך הנתונים החלקיים ששלחת לי. הרבה בריאות אפי

16/03/2002 | 11:54 | מאת: מיקי

להלן ערכי הנורמה של המעבדה שבנדון: CMV Ab IgG borderline:0.5-0.7 IU/mL positive:>0.7 IU/mL EBV EBNA Ab IgG POS.>22 AU/mL EBV VCA Ab IgG POS;>22 AU/mL EBV VCA Ab IgM Neg; <18 AU/mL הנני מקוה שהתשובה עונה על הערתך. מחכה לתגובתך מיק

מנהל פורום מחלות זיהומיות