הריון ו- CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/03/2002 | 13:03 | מאת: טל

שלום אפי אני בהריון שבוע 14 בבדיקה נמצא CMV חיובי גם ה-- 4.27 IGG וגם ה- IGM- Positive בבדיקת ה- CMV -G AVIDITY הראשונה התשובה הייתה 0.79 בבדיקה שנעשתה 10 ימים מאוחר יותר עדיין נשארו חיוביים גם ה- IGM וגם ה- -3.32 IGG בבדיקת ה- CMV -G AVIDITY השנייה התשובה הייתה 0.82 עובדת המעבדה איתה דיברתי אמרה שההידבקות ישנה בסביבות 3-4 חודשים שהינה גבולית לשבוע ההריון בו אני נמצאת מה עלי לעשות? האם ישנה בדיקה מדויקת יותר ע"מ לדעת תאריך הדבקות ודאי? אנא עזרתך תודה

שלום טל, הבדיקות שעשית (שהודפסו בצורה מאד מבולבלת על המסך של המחשב שלי) תומכות באפשרות שלא נדבקת בזיהום ראשוני בנגיף ה- CMV במהלך הריונך, אלא עברת, כנראה, ריאקטיבציה של נגיף זה, על כל המשתמע מכך מבחינת האפשרות (שהיא סטטיסטית נמוכה אך לא אפסית) גם לפגיעה בעוברך/ילדך. כאמור, זוהי התרשמותי מהנתונים שנקלטו אצלי, ואני ממליץ לך לגשת לרופא/ה הגניקולוג/ית שלך כדי לדון עמו/עמה על משמעות הבדיקות הנ"ל. הרבה בריאות אפי

14/03/2002 | 20:09 | מאת: טל

אפי קודם כל תודה על התשובה מה כוונתך לריאקטיבציה? דיברתי עם הרופאה שלי היום והיא המליצה לעשות שתן לתרבית CMV ברמב"ם מה משמעות הבדיקה? האם היא נותנת תשובה יותר מדויקת לגבי תאריך ההדבקות? שוב תודה

17/03/2002 | 11:12 | מאת: עי

מה היתה התוצאה ב - AVIDITY ? יש לי מקרה דומה תודה

17/03/2002 | 14:24 | מאת: טל

הראשונה 0.79 השנייה 0.82

מנהל פורום מחלות זיהומיות