בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/03/2002 | 11:04 | מאת: דני

האם עובדה שאני מצונן אולי אפילו שפעת יכולים להיות סיבה לתוצאות חיוביות בבדיקת איידס

שלום דני, התשובה היא לא, אך מצד שני יש לזכור כי "בדיקת האיידס השגרתית", המבוססת על טכניקה הקרויה ELISA, עלולה להיות חיובית גם אצל אנשים שאינם נשאי נגיף ה-HIV (בלי קשר אם יש להם שפעת או לא). במקרה זה יש לבצע בדיקה נוספת לאישור או לשלילת הבדיקה הראשונית. אם גם בדיקה זו היא חיובית- אז כנראה שהנבדק הוא נשא של נגיף ה- HIV. הרבה בריאות אפי

14/03/2002 | 08:22 | מאת: דני

אולי לא הבנתה אותי נכון פשות חשבתי לעשות בדיקה אך אני קצת חולה ואז אני שואל אם כדאי עכשב לעשות בדיקה

שלום דני, לאור ההבהרה שלך- אני ממליץ שתעבור את הבדיקה לאחר שתחלים מההצטננות שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות