חשד לשפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/08/2009 | 08:51 | מאת: ניר

שלום. אתמול חזרתי מאירוע הומה אדם. התעוררתי הבוקר מכאב ראש חזק במיוחד (מרוכז בצד הראש ומעל העין) וחולשה. מדדתי חום וככל הנראה אין לי, אך יש לי בכל זאת תסמינים של חום גוף גבוה - חם לי כל הזמן וכשאני מנסה לקרר את גופי (למשל באמצעות מאוורר) עוברות בי צמרמורות. ראוי לציין שהאירוע אתמול התקיים בחוץ והיה חם ויכול להיות שלא שתיתי מספיק. רציתי לדעת האם המקרה מתאים יותר להתייבשות או באמת לשפעת. תודה.

שלום ניר, היעדר חום מוריד את הסבירות שמדובר ב'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות