שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/08/2009 | 23:38 | מאת: מ

שלום ד"ר הלפרין אני בהריון בשבוע 25, אתמול שכן שלי נכנס לביתי לאחר שחלה בשפעת החזירים(בלי ידיעתי). הוא השתעל פעמיים שלושה ולכן שאלתי אותו אם הוא חולה במחלה. לטענתו המחלה היתה לפני 7-10 ימים והוא בסדר. ישר התרחקתי ממנו וביקשתי ממנו לצאת מביתי. האם אני צריכה לדאוג ? האם יש משהו שאני יכולה לעשות? אשמח לתשובה מהירה כי הנושא קצת הלחיץ אותי. תודה

שלום מ, כל עוד אין לך חום או סימני שפעת אחרים אינני מוצא סיבה לדאגה מיוחדת (או הצדקה לקחת טיפול כלשהו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות