שפעת החזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/08/2009 | 14:08 | מאת: אמא

שלום בני בן שנה ושלושה חודשים נולד עם בעיה בלב ועבר ניתוח מיום חמישי בלילה יש לו חום שעולה ויורד+שיעול+נזלת הרופא ילדים אמר שלא רוצה לקחת סיכון ושנקנה את התרופה תמי פלו לפי מה שקראתי התרופה יעילה רק אם לוקחים אותה עד 48 שעות ועברו כבר כמה ימים איך אני יודעת אם נדבק בשפעת? אולי מהחיסון שקיבל ? אולי שיניים? והאם בכל זאת לתת לו את התרופה? מה עושים? תודה

שלום אמא, אין ביכולתי לדעת בוודאות האם בנך סובל מ'שפעת החזירים' או מזיהום אחר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות