שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/08/2009 | 13:29 | מאת: גאולה

ד"ר ברצוני להודות לך אם שיתוף פעולתיך אתה מראה אכפתיןת לציבור ואוזן קשבת עקב הפחד של המחלה וחששות בהקל הרחב אני קצת רגועה ביזכותך אבל רציתי לשאול האם 37.4זה חום או התחלה?והאם יש חשש אולי לדלקת גרון וצריך לפנות מייד לרופא או שזה ייעבור מעצמו?מהבוקר זה עבר קצת כי אני שותה המון תה חם עם דבש ועושה גיגרורי גרון אן מים ומלח. באמת תודה ויום מצויין ד"ר.

שלום גאולה, 1. לאדם שטמפרטורת הגוף שלו נמוכה בד"כ, טמפרטורה של 37.4 היא "חום". יחד עם זאת, לצורך הגדרת 'שפעת החזירים' משתמש משרד הבריאות בטמפרטורת מינימום של 38 מעלות. 2.לאדם שסובל מדלקת גרון חיידקית מומלץ להגיע לבדיקת רופא/ה כדי לקבל טיפול אנטיביוטי למחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות