שאלה קצת מטופשת אבל בכל זאת......

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/08/2009 | 12:53 | מאת: טליטלי

שלום ד"ר, שאלה קצת מטופשת אבל בגלל שאני בהריון אני קצת חרדתית לגבי שפעת החזירים... פגשתי אתמול חברה ונתתי לה נשיקה בלחי, מסתבר שלפני שהיא פגשה אותי היא פגשה חברה נוספת שמסתבר שלבת שלה יש שפעת החזירים. השאלה אם היא נישקה אותה גם על הלחי - מה הסיכוי שלי להדבק?? אני יודעת שזה נשמע הזוי ומטופש אבל אני קצת דואגת :-(

שלום טליטלי, את יכולה להידבק- ישירות או בעקיפין- רק מחולה עם 'שפעת חזירים' (ולא ממישהי שהקשר היחידי שלה למחלה הוא שהבת של החברה שלה נדבקה בנגיף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות