שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/08/2009 | 19:57 | מאת: נופר

יש לי כאבי ראש כבר 3 ימים שלא מתחלשים יש לי סחרחורות מידי פעם שאני עומדת הרבה או שאני כמה מהמיטה אני מרגישה שיש לי קצת נפיחות בגרון שהתחלשה קצת בימים האחרונים החום שלי נע בין 37 ל37.5 כבר 4 ימים אני עם שילשולים כבר שובועים אבל שבאים והולכים כאילו אני יכולה יום שלםם לשלשל ויומים בלי יציאות בכלל יש לי התקווצות שרירים מידי פעם צמרמורות אני לא מפסיקה לישון גם שאני הכי לא עיפה.. והיה לי יומים שרף לי שיש לי שתן וכאבי בטן.. האם יש לי חשש לשפעת חזירים? {אני חיילת אז אף רופא של צהל לא בדק אותי רצינות הם חיפפו לי את הבדיקות}

שלום נופר, התאור של התלונות שלך יכול להתאים למחלות שונות, ו'שפעת החזירים' איננה בראש הרשימה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות